Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am muncit eu la copt si curatat 33 kg de ardei, dar a meritat :-bd
Ardeiul capia il coacem si-l pregatim pentru iarna asa cum am prezentat aici .
Dezghetam o punga de ardei copt sau cat avem nevoie. Zeama scursa de la ardei o turnam intr-un castron, potrivim de sare si adaugam 3-4 linguri de otet balsamic. Desfacem ardeiul in fasii potrivite si-l punem in sosul cu otet. Amestecam totul cu o lingura, pentru ca ardeiul sa-si traga aromele sosului. Daca este nevoie mai punem sare si otet.
Este salata preferata a familiei
1
Daca folosim otet balsamic nu este nevoie sa adaugam in salata zahar, intrucat otetul este deja aromat si contine si zahar.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult